SØK LÅN MED BESTE RENTE FRA 7,8 %Lån inntil kr. 250 000 på dagen!

Er du ute etter menklån, men er "lite" kredittverdig?
Enkelte perioder av livet kan vi komme i situasjoner der vi har behov for å ta opp lån. Det kan være lån til hus, lån til bil, lån til ferie, lån til garasje, lån til hytte og så videre. Kort sagt lån til «litt av hvert». Det er ikke noe vanskelig å vite hva man trenger lån til, men det kan være en utfordring å vite hvilket lån som er det mest gunstige i en vanskelig situasjonen.


Vi tilbyr lån til forskjellige formål og behov, derfor har vi også flere forskjellige typer lån. Når du har behov for lån, ønsker vi å hjelpe deg ved å tilby et lån du kan leve godt med. Du skal slippe å sette deg selv i en situasjon der du føler deg presset av for store låneutgifter. Vi har kundebehandlere som, ut fra din økonomiske status, hjelper deg til å finne fram til en tilpasset nedbetalingsplan på ditt forbrukslån uten sikkerhet.

Hjelp til lån
Vi tilbyr ikke bare lån, men vi tilbyr hjelp på veien til en forutsigbar og ryddig økonomi, fordi du får en nedbetalingsplan med et fast beløp som skal betales til et fast tidspunkt. Du kan selv velge hvilken dag i måneden det passer best å betale avdrag og renter.

Refinansiering

EFFEKTIVITET

Vår erfaring er at de som søker om lån uten sikkerhet, forbrukslån, kreditt eller refinansiering, som regel har behov for pengene raskt. Derfor er vi effektive i vår søknadsbehandling.