SAMLE LÅN


Lån inntil kr. 250 000 på dagen!

Samle mange smålån til ett større lån
Samle lån er det samme som refinansiering av gjeld. Ønsker du å samle lån som du har i dag hos en eller flere banker og eller andre utlånere? Vi hjelper deg enkelt og raskt med å samle lån.


Uansett hvor mange lån, kredittkort, forbrukslån, og lånekontoer du har, så samler vi dine lån inntil kr. 250 000 til sammen. På denne måten har du bare en «bank», et lån og en regning å forholde deg til. Å samle lån vil spare deg for mye penger og vil gi deg en enkle oversikt over din økonomi. Samler du lån gjennom oss kan vi tilby en rente fra 7,8% (eff. 8,5%) med hele 15 års nedbetalingstid. Du kan i tillegg få avdragsfrie og betalingsfrie måneder.

Vi refinansierer selvsagt også alle former for forbrukslån, kredittkort, lånekontoer eller andre kreditter. Vi samarbeider i dag med BB Finans for at du skal få samlet lån på en rimeligst mulig måte.

Velg smart i dag og samle dine lån til ett lån. Refinansiering vil gi deg et fleksibelt lån du enkelt kan leve med. Ta en rask sjekk av dine muligheter og få tilbud på å samle lån fra oss.

Refinansiering

RASK BEHANDLING

Vår erfaring er at de som søker om lån uten sikkerhet, forbrukslån, kreditt eller refinansiering, som regel har behov for pengene raskt. Derfor er vi effektive i vår søknadsbehandling.